Wij gaan verhuizen!

Wat houdt dit voor u in?

Steeds meer autobedrijven die opzoek zijn naar auto-onderdelen met hoogwaardige kwaliteit voor een voordelige prijs weten Molco Car Parts te vinden. Door het grote vertrouwen zijn wij ons magazijn in Druten na 7 jaar alweer uitgegroeid. Met die reden zijn wij opzoek gegaan naar een nieuwe oplossing om onze groei door te kunnen zetten.

Met deze zoektocht zijn wij uiteindelijk uitgekomen op een leeg stuk grond in Wijchen van 16.072 m². Hier zijn ze op het moment bezig met het bouwen van een compleet nieuw magazijn en kantoor waar wij vanaf volgend jaar onze werkzaamheden vandaan zullen vervolgen. 

Eigenaar Sjors van Heertum: “Ons bedrijfsmodel werpt zijn vruchten af. De verhuizing naar een pand waarmee we de opslagcapaciteit vier maal gaan vergroten is eerder een noodzaak dan een luxe. Op deze manier kunnen we de groei van ons klantenbestand en het nog verder uitbreiden van ons assortiment doorzetten.”

Renders nieuwbouw Bijsterhuizen te Wijchen.

Met ons nieuwe onderkomen op de Bijsterhuizen in Wijchen krijgen wij niet alleen een modern nieuw pand die toekomstbestendig is. Ons magazijn wordt ook 4 maal groter dan ons huidige magazijn in Druten.

Extra ruimte in het magazijn betekend dat wij een nog completer assortiment kunnen gaan neerleggen. Onze eigen merken Ashuki en Palidium kunnen wij hiermee verder uitbreiden, maar ook alle andere topmerken kunnen breder op voorraad gelegd worden.

Wij kunnen door deze uitbreiding de klant en daarmee ook het autobedrijf beter en sneller voorzien van auto-onderdelen. Uiteraard voor de voordelige prijs die de klant van ons gewend is.

Een aantal voordelen op een rijtje!

Bent u gewend bij ons af te halen?

Ook in Wijchen zal dat mogelijk zijn en profiteert u direct van de bredere voorraad. Binnenkort kunnen wij u meer informeren over de service die we vanuit Wijchen gaan bieden.

U kunt de bouw van ons nieuwe magazijn en kantoor ook live volgen!

Ruben

Junior marketeer

Wilt u meer weten over de verhuizing?

We staan u graag te woord om u meer te vertellen over de verhuizing. Mocht u andere vragen hebben dan kunt u ons uiteraard ook altijd contacteren.