TEXTAR remsystemen

Een merk waar wij bij Molco toch allemaal een beetje trots op zijn. Bij Molco Car Parts kunt u terecht voor remdelen van het merk Textar. Door de toevoeging van Textar aan ons assortiment kunnen wij nog meer kwaliteit remdelen aanbieden, voor hele scherpe prijzen.

Binnen de productgroepen remblokken, remschijven, remschoenen, remtrommels en waarschuwingscontacten hebben we van Textar al veel referenties op voorraad liggen. Dit zal de komende tijd alleen nog maar uitgebreid worden.

Textar originele delen

Leverancier van originele delen.


Voor veel grote voertuigfabrikenten wereldwijd is Textar al dé OE keuze als het gaat om remonderdelen. Het aftermarket assortiment van Textar profiteert van deze kennis en expertise door ervoor te zorgen dat al de producten van Textar gemaakt worden volgens een OE-standaard. 

 Zo weet je bij Textar zeker dat je remonderdelen van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt.

 

Monteren en vergeten. 


Alle Textar producten hebben, waar van toepassing, de volledige accessoire kits bijgeleverd.

Wanneer het in de OE doos zit, dan zit het in de Textar doos. Dat maakt het dat remdelen van Textar gemakkelijker te kopen en te monteren zijn.

Met Textar kunt u het gewoon monteren en vergeten.

100 jaar Textar

De modernste technologie. 


Gebruik makend van de modernste remtechnologie, Textar remmen zijn met precisie ontworpen om maximale veiligheid, prestaties en comfort te bieden.

Deze compromisloze aanpak is al meer dan 100 jaar het ethos van Textar. En het is een van de hoofdredens waarom Textar hedendaags nog steeds de OE-keuze is voor veel voertuigfabrikanten.

Vind Textar in onze webshop of neem contact op met de sales via +31 (0) 487 588823.Mr. Molco