Syntix Logo additieven

SYNTIX additieven

Opgericht door Pieter Dubois en Nick Catsburg, twee automotive en business professionals met een achtergrond in de motorsport. SYNTIX produceert hoogwaardige kwaliteit additieven die zorgen voor een perfecte bescherming van alle vitale motoronderdelen. Sinds 2021 is Michel Dorrestijn de eindverantwoordelijke in Nederland.

Prestaties.


Syntix heeft samen met specialisten verschillende product reeksen ontwikkeld, gebaseerd op basisolie van hoge kwaliteit, gecombineerd met beproefde additievenpakketten. Dit resulteert in zuivere producten met niet alleen een zeer goede werking maar ook de beste beschermings- en smeereigenschappen.

Getest op het circuit. 


Syntix producten worden gebruikt in de motorsport, waar elke honderdste van een seconde telt en het van belang is om de beste prestaties in alle omstandigheden te leveren. Syntix helpt verschillende teams om de beste resultaten te behalen op racebanen over de hele wereld.

Diesel & Benzine. 


We bieden een ruim assortiment aan Syntix producten voor zowel diesel als benzine auto’s. En naast brandstof-afhankelijk bieden we ook olie en radiator additieven aan, waardoor elke auto gebaat is bij Syntix additieven. Een aantal van de populairste additieven zijn: Petrol Multi treatment, DPF Regen, Admax, Engine Flush, Radiator Refix, Diesel Detox Pro en Oil Saver. Maar in onze webshop zijn nog veel meer Syntix additieven te vinden.

Vind Syntix in onze webshop of neem contact op met de sales via +31 (0) 487 588823.Mr. Molco