Over Molco Car Parts

Wij doen het anders dan anderen.

Opgericht in 1978 als leverancier van Lada onderdelen met een focus op het leveren van hoge kwaliteit auto-onderdelen, voor betaalbare en vooral eerlijke prijzen. Met ruim 40 jaar aan ervaring later zijn wij door het nastreven van die focus uitgegroeid tot de groothandel die we nu zijn.

Door de introductie van Ashuki en Palidium binnen ons assortiment kunnen wij het autobedrijf niet alleen voorzien van hoge kwaliteit aftermarket onderdelen. Onze klant krijgt bij ons ook nog eens een prijs die gemiddeld 30% lager is dan bij andere leveranciers.

Naast onze eigen merken kunnen wij de klant ook voorzien van meer dan 250 originele- en aftermarket merken. Hierdoor kan Molco Car Parts aan vrijwel iedere vraag voldoen.

Wij onderscheiden ons door onze service.

Onze medewerkers staan elke dag klaar om de klant zo goed en snel mogelijk te voorzien van de juiste onderdelen. Of het nu gaat om onze verkopers die u kunnen helpen bij het zoeken naar de juiste onderdelen, onze productmanagers voor het verzorgen van een compleet assortiment in de webshop of onze medewerkers in het magazijn die uw order bij elkaar brengen en deze klaar maken voor verzending. Wij zullen met zijn alle altijd net dat stapje extra proberen te doen.

Zo doen we dat bij Molco Car Parts.

M

Met elkaar

Met elkaar

Samen met onze klanten, leveranciers, partners en medewerkers zorgen we voor het succes van Molco Car Parts. Wij proberen ten alle tijden een goede en langdurige relatie op te bouwen.

O

Open & eerlijk

Open & eerlijk

Bij Molco Car Parts werken wij met een no-nonsense mentaliteit. Wij willen wat verdienen en het autobedrijf wilt wat verdienen. Vanuit die instelling is onze bedrijfsvoering ook opgebouwd.

L

Lage prijzen

Lage prijzen

We houden het simpel. Vergeet hoge brutoprijzen minus kortingen. Wij werken enkel met eerlijke netto prijzen zodat u precies weet wat een onderdeel kost en wat u verdient aan een onderdeel.

C

Contstant verbeteren

Constant verbeteren

Stilstaan is achteruitgaan. Bij Molco Car Parts hebben we van verbeteren en innoveren een gewoonte gemaakt. Wij zijn er om onze klanten te voorzien waar het nodig is. Dit is onze kracht.

O

Orde & netheid

Orde & netheid

Niet alleen op onze webshop proberen wij alles net en op orde te houden. Ook binnen ons bedrijf zijn we scherp op netheid. Dit werkt niet alleen voor ons, maar ook voor de klant het fijnst.

Wij bieden onze klanten een volledig assortiment originele- en aftermarket auto-onderdelen. Door onze flexibele organisatie en eenvoudige structuur hebben wij kunnen groeien naar de specialist die we nu zijn. De waardes waar wij al meer dan 40 jaar naar streven zorgen ervoor dat wij blijven ontwikkelen. Het opbouwen van goede relaties en het maken van duidelijke afspraken met onze fabrikanten en leveranciers heeft ervoor gezorgd dat wij onze klanten kunnen blijven voorzien van auto-onderdelen voor lage prijzen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Ons nieuwbouw project!

Een kleine 7 jaar geleden is Molco Car Parts verhuisd naar een nieuw en modern pand in Druten. Door de grote groei zijn wij nu ook dit magazijn uitgegroeid. Om die reden verhuisd Molco Car Parts volgend jaar naar een nieuw onderkomen in Wijchen.

Bekijk al het verhuisnieuws en updates op onze verhuispagina!

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Loe

Teamleider verkoopafdeling

Wilt u meer weten over Molco Car Parts?

We staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze diensten! Mocht u andere vragen hebben dan kunt u ons uiteraard ook altijd contacteren.

Goed dat u er bent!

Log in met uw klantnummer.

Nog geen account?