Open sollicitatie

Heb jij een tussenjaar of heb je veel tijd over naast je studie? Wil jij graag werkervaring opdoen dat goed op je CV staat of gewoon een volgende stap in je carrière maken? Stuur dan een open sollicitatie!

Werken bij Molco Car Parts betekent werken in een snel groeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij, vanuit ons kantoor in Druten, aan een optimale dienstverlening in de wereld van auto-onderdelen.

Door de sterke groei van alle activiteiten hebben we op diverse afdelingen ruimte voor uitbreiding en hebben we leuke projecten op de planning. Wij bieden een prettige internationale werkomgeving waar wij genoeg ruimte geven voor groei en ontwikkeling. Wij staan open voor initiatieven en ideeën en zijn daarom continue op zoek naar nieuwe collega’s die denken in oplossingen, flexibel zijn en bereid zijn te leren.

Lijkt het jou leuk om bij Molco Car Parts te werken? Stuur je CV en motivatie door naar Marlon (marlon@molco.nl), dan nemen wij contact met je op!


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.  Voor meer informatie klik hier.

Goed dat u er bent!

Log in met uw klantnummer.

Nog geen account?