Ons eigen merk Palidium.

Onderdelen voor Europese voertuigen.

Palidium levert OEM kwaliteit producten voor personenwagens en lichte bedrijfswagens van Europese voertuigproducenten. De focus hierbij ligt op de fast-moving onderdelen. Voor de meeste lijnen wordt een minimale voertuigdekking van 80% gegarandeerd.

Op dit moment zijn beschikbaar:

  • Remblokken en remschijven;
  • Remklauwen;
  • Stuurdelen;
  • Lucht- en interieurfilters;
  • Wiellagers, wielnaven;
  • Smeermiddelen.

3 jaar garantie

Alle producten worden alleen gemaakt van de beste materialen en door de voornaamste fabrikanten. Als resultaat hebben al onze onderdelen een zeer lange levensduur. Om deze hoge kwaliteit altijd te kunnen garanderen voert Palidium uitgebreide kwaliteitsinspecties uit. Daarnaast worden nieuw ontwikkelende producten uitvoerig getest, geëvalueerd en doorontwikkeld. Hierdoor kunnen wij ook in de toekomst onze hoge kwaliteit blijven garanderen!

Meer informatie kunt u vinden op www.palidium.com of in onze webshop.

Remdelen

Palidium remdelen leveren perfecte prestaties onder alle omstandigheden! Alle remschijven zijn voorzien van een speciale zwarte coating om roest en  corrosie te voorkomen! Palidium remblokken zijn allen voorzien het beste frictie-materiaal en rubber shims om trillen en piepen te voorkomen. Het assortiment omvat alle gangbare referenties en biedt  zodoende een wagenparkdekking van+/-80% voor het Europese wagenpark. Combineer Palidium remschijven met Palidium remblokken voor een uitstekende remervaring!

Wiellagers en wielnaven

Nieuw in het assortiment zijn wiellagers en wielnaven. Vanaf de zomer van 2017 komt er een breed programma beschikbaar. Of het nu een traditioneel wiellagerset is, of een moderne wielnaaf met ingebouwde ABS sensor, Palidium heeft het allemaal. Alle wiellagers en wielnaven worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zodoende worden alle lagers en naven geleverd met standaard 3 jaar garantie.

Goed dat u er bent!

Log in met uw klantnummer.

Nog geen account?