Lizarte stuurdelen

Lizarte stuurdelen

Het Spaanse Lizarte is fabrikant van auto-onderdelen en biedt sinds 1973 een breed assortiment aan stuurhuizen, stuurbekrachtigingspompen, stuurkolommen, aircopompen en dieselinjectie (injectoren en injectiepompen) aan. Wij leveren Lizarte rechtstreeks vanuit de fabrikant, zonder tussenkomst van een grossier of tussenpartij. Hierdoor kunt u rekenen op de vaste scherpe prijs die u van ons gewend bent.

Duurzaamheid.


Lizarte werkt naar een 100% circulaire economie. Jaarlijks herwinnen ze 125 ton staal, verminderen ze de carbon footprint met 250 ton Co2 en recyclen ze 60 ton karton. Dit voorkomt het kappen van 5 voetbalvelden vol aan bomen. En alle energie die gebruikt wordt in de fabriek komt uit zonne-energie.

Lizarte wil laten zien dat de autowereld ook duurzaam kan zijn. Zo zijn de onderdelen gebouwd uit 100% gereviseerde materialen. Lizarte is er voor een gezondere, groenere en betere wereld, niet vanaf 2030, maar al vanaf vandaag voor al zijn klanten.

2300 referenties. 


Vanuit Molco gaan wij de stuurhuizen, servopompen en de stuurkolommen van LIZARTE leveren. In totaal biedt Lizarte 2300 referenties aan, waarvan wij een groot deel uit eigen assortiment sturen. Alles wordt standaard geleverd met 2 jaar garantie

Lizarte fietsteam. 


Sinds 2006 heeft Lizarte zijn eigen (amateur) fietsteam, veel wielrenners hebben Lizarte als opstapje gebruikt naar de professionele wielerploegen. De wielerploeg is herkenbaar aan de roze kleur die het Lizarte logo zo herkenbaar, maar zowel op de voor als achterzijde het Lizarte logo.

Als beloning voor de inspanning op het gebied van sportsponsoring heeft de regering van Navarra in 2008 de gouden medaille voor sportsponsoring toegekend aan Lizarte. 

Vind Lizarte in onze webshop of neem contact op met de sales via +31 (0) 487 588823.Mr. Molco