Veer-300-3

Premium Ersatzteile

Piezas Premium

Премиум части

Olie-300-2

10w40 ultra-power

5w30 long-life

5w30 ultra-power

5w40 ultra-power

Bearing2-300

Franstalig Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij op zoek naar een fulltime baan waarbij je veel telefonisch contact hebt met klanten? Ben jij een echte duizendpoot waar iedereen op kan rekenen en heb je daarnaast ook een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben je en wat ga je doen?

Als Commercieel medewerker streef jij elke dag weer voor de maximale winst en klanttevredenheid van onze klanten door o.a. vragen te beantwoorden over de aan de klant geleverde producten, over ons assortiment, prijzen en offertes. Met jouw commerciële instelling, enthousiasme, proactieve instelling, ben jij degene waar de klanten om vragen om door geholpen te worden. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s waar nodig is en denk je mee over de kansen voor de groei van het bedrijf.

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Je vindt het leuk om in het Frans klanten te woord te staan;
 • Je bent behulpzaam en je levert de juiste service aan klanten met een glimlach;
 • Je kunt goed samenwerken en denkt graag mee in oplossingen;
 • Je bent woonachtig in Druten en omgeving;
 • Beheersing van de Franse taal is een pré;
 • Affiniteit met Automotive is een pré.

Wie zijn wij? Wie zijn wij?

Molco Car Parts is een snel groeiende, internationaal georiënteerde onderneming. Vanuit ons kantoor in Druten werken wij aan een optimale dienstverlening in de wereld van auto-onderdelen.

Dagelijks vertrekken er circa 600 zendingen naar onze klanten verdeeld over West-Europa. Dit wordt mogelijk gemaakt door een toegewijd logistiek team en een verkoop team, dat ondersteund wordt door de inkoopafdeling, productmanagement, marketingafdeling, administratie en HR. Dagelijks werken deze afdelingen samen voor het beste resultaat en een grote glimlach op het gezicht van onze klanten. De samenwerking tussen deze afdelingen is een van de succesfactoren van deze nog steeds groeiende organisatie. Van de verkoop afdeling tot de retourafdeling en van logistiekpersoneel tot kantoorpersoneel, iedereen heeft een aandeel in het succes en dit aandeel is voor het bedrijf even zo belangrijk.

Hoe deze samenwerking stand houdt? Bij Molco werk je met vrienden in een leuke informele sfeer. Daarnaast wordt je gemotiveerd doordat hard werken wordt beloond en ontwikkeling wordt gestimuleerd!

Wat krijg je er voor terug?

 • Een mooie eerste/tweede stap in jouw commerciële carrière;
 • Een dienstverband voor 32 tot 40 uur per week;
 • Leuke en gezellige collega’s;
 • Goede arbeidsomstandigheden;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Marlon Ligthart via marlon@molco.nl


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.  Voor meer informatie klik hier.

© Copyright - Molco