DOLZ WATeRPOMPEN & MEER

Met meer dan 90 jaar ervaring is Industrias Dolz, S.A. een wereldwijd bekende naam in de vervaardiging van waterpompen voor de aftermarket. Daarnaast leveren ze ook distributiekits en thermostaten ivoor de aftermarket. De kantoren in Argentinië, Mexico, China, Polen en Spanje zorgen ervoor dat DOLZ in meer dan 70 landen wereldwijd verkocht wordt.

Dolz-waterpomp

Waterpompen & distributieriemen


DOLZ staat vooral bekend om zijn waterpompen en distributieriemen. Een op de zes auto’s krijgt jaarlijks een DOLZ waterpomp geïnstalleerd, wat het een populair after-market merk maakt. Ook binnen Molco Car Parts is DOLZ een geliefd merk en wij ontvangen dan ook regelmatig positieve reacties over deze waterpompen en distributieriemen.

Kwaliteitsgarantie


DOLZ garandeert zijn kwaliteit door verschillende ISO-kwalificaties en de “Q1 Quality Award” van de FORD MOTOR COMPANY. Daarnaast worden wereldwijd minder dan 0,05% van de DOLZ waterpompen geretourneerd, wat betekent dat de klanten en garagisten zeer tevreden zijn met DOLZ en het naar behoren werkt. Mocht een product toch geretourneerd worden, dan valt het binnen 2 jaar gewoon onder de garantie.

DOLZ Waterpomp
Thermostaat DOLZ

Breed assortiment


Wij kunnen 1300 waterpomp referenties van DOLZ leveren. Een groot deel hebben wij reeds op voorraad liggen, overige referenties kunnen wij met een korte levertijd bij u krijgen. En naast waterpompen leveren wij momenteel ook thermostaten van DOLZ. Aangezien zowel wij als de klant positief is over DOLZ zal dit in de toekomst wellicht worden uitgebreid. Mist u nog een product van DOLZ bij ons, laat het ons weten via +31 (0) 487 588823, dan kijken wij graag even mee!

Vind Dolz in onze webshop of neem contact op met de sales via +31 (0) 487 588823.Mr. Molco